BEMUTATKOZÁS

A LESZ DANCE Tánc- és Sport Egyesület 2009. őszén alakult meg Debrecenben. Latin- és showtáncok a fő stílusirányvonal, ezen kívül a LED és az UV táncok is megtalálhatóak a repertoárjukban.

Számos hazai és nemzetközi fellépésen vettünk már részt, voltunk Szerbiában, Olaszországban, Romániában, Erdélyben már többször is és a horvátországi Rijekai karneválra is kétszer kaptunk már felkérést. A Debreceni Virágkarnevál állandó résztvevői vagyunk.

A szerepléseken felül többszörös Területi, Országos és Európa Bajnoki címekkel rendelkezünk. Táncosaink képzése technikailag is nagy fontos, így magas színvonalú produkciókat tudunk a nagyközönségnek mutatni.

Az elmúlt években 9 NÍVÓ díjas koreográfia is született. A koreográfia készítése mellett a táncruhák és a kellékek elkészítése is a művészeti vezető érdeme. A legutóbbi 2023-as Debreceni Virágkarneválon is ámulatba ejtette a nagyközönséget az angyalszárnyakkal előadott fantasztikus koreográfia.
Folyamatosan bővül a csapat, 2022-ben közel 200 fővel dolgoztunk minden héten.
Várjuk minden táncolni vágyó jelentkezését!

Célunk:

– a társastánc iránti érdeklődés felkeltése,

– kulturált szórakozás lehetőségeinek biztosítása,

– amatőr versenyeken, rendezvényeken történő részvétel biztosítása

– a táncok oktatása mellett fontos szempont a jó szellemű, összetartó közösség kialakítása.

11Az Egyesület vezetője:

Tóth Aliz

1995 óta táncolok. 2000 óta tanítom a latin-amerikai és standard táncokat. Eredményeim között szerepel több országos versenyen elért dobogós helyezés. Ezen kívül számos színvonalas fellépésen is részt vettem (néhány a sok közül: Debreceni Virágkarnevál, Dáridó, RTL Klub Delelő, Katonazenekari Fesztiválok, Világkiállítás, Orvos- és Jogász bálok, Város- és Falunapok)  

Mára már közismert a tánc jótékony hatása az egészségi állapotra, hogy milyen fontos a fizikai és szellemi fejlődéshez, de nem elhanyagolható, hogy gyermekeink igényes környezetben, baráti hangulatban táncolhassanak a jó kedvért, a közös élményekért és a megérdemelt taps sikeréért!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen tanfolyamainkra!