BEMUTATKOZÁS

A LESZ DANCE Tánc-és Sport Egyesület 2012. januárjában alakult. Előtte 2009. szeptemberétől sportvállalkozásként működtünk. Debrecen mellett Monostorpályiban, Újszentmargitán, Balmazújvárosban, Tégláson, Hajdúhadházon és Hortobágyon működnek társastánc, showtánc, hip-hop és ZUMBA csoportjaink.

Továbbá folyamatosan vannak felkéréseink jegyespárok, szalagavatós táncok, általános iskolák végzős diákjainak tánciskola betanítására.

Célunk:

– a társastánc iránti érdeklődés felkeltése,

– kulturált szórakozás lehetőségeinek biztosítása,

– amatőr versenyeken, rendezvényeken történő részvétel biztosítása

– a táncok oktatása mellett fontos szempont a jó szellemű, összetartó közösség kialakítása.

11Az Egyesület vezetője:

Tóth Aliz

1995 óta táncolok. 2000 óta tanítom a latin-amerikai és standard táncokat. Eredményeim között szerepel több országos versenyen elért dobogós helyezés. Ezen kívül számos színvonalas fellépésen is részt vettem (néhány a sok közül: Debreceni Virágkarnevál, Dáridó, RTL Klub Delelő, Katonazenekari Fesztiválok, Világkiállítás, Orvos- és Jogász bálok, Város- és Falunapok)  

Mára már közismert a tánc jótékony hatása az egészségi állapotra, hogy milyen fontos a fizikai és szellemi fejlődéshez, de nem elhanyagolható, hogy gyermekeink igényes környezetben, baráti hangulatban táncolhassanak a jó kedvért, a közös élményekért és a megérdemelt taps sikeréért!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és jelentkezzen tanfolyamainkra!